ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Βασικοί κανόνες για το αντρικό styling για να μην είστε σαν....

αντρικό styling,αντρική μόδα,μόδα άντρες,αντρικό στυλ,galsnguys,gals and guys
 Αν ρωτήσεις έναν άνδρα τι παρουσίασαν οι Dsquared2 για την νέα σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνα 14-15 και για ποιον οίκο σχεδιάζει ο Tom Ford, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ξέρει να σου απαντήσει.
Και ποιος νοιάζεται; Το θέμα είναι να έχεις μια καλή επαφή με το ενδυματολογικό σου περιβάλλον και όχι να γνωρίζεις όλες τις τάσεις ή να παρακολουθείς το fashion TV .
Υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες όμως που πρέπει να γνωρίζετε!

Αντρικό styling 

1. Το μέγεθος – όχι μη πάει ο νους σας στο πονηρό. Μιλάμε για την λανθασμένη επιλογή στο μέγεθος των ρούχων σας. Τα υπερμεγέθη ρούχα και το αντίστροφο όχι μόνο δεν σας δίνουν στυλ αλλά σας το αφαιρούν.
2. Βρώμικα παπούτσια – όσο καλοντυμένοι και να είστε η λεπτομέρεια κάνει την διάφορα. Ένας στιλάτος άνδρας έχει πάντα καθαρά και περιποιημένα παπούτσια! ( πληροφοριακά οι γυναίκες δίνουν μεγάλη προσοχή σε αυτό!)
3. Το μήκος του παντελονιού - δεν πρέπει να “σακουλιάζει” αλλά ούτε κ να είναι πολύ κοντό. Πρέπει να φτάνει έως το τελείωμα του παπουτσιού στο πίσω μέρος έτσι ώστε να μην σκουπίζεται το πάτωμα.
4. Πουκάμισο – σακάκι - η ραφή από το πουκάμισο/σακάκι πρέπει να φτάνει στο τελείωμα του ωμού. Εάν πέφτει πιο κάτω θα είναι μεγάλο ενώ όσο πιο κοντά, φτάνει, στο λαιμό θα είναι μικρό και θα τεντώνει, με αποτέλεσμα να μην έχετε ελευθερία κινήσεων . Προσοχή και στα μανίκια , το σωστό μήκος είναι λίγο μετά τον καρπό.
5. Κινητές διαφημίσεις - όλοι αγαπάμε τις επώνυμες μάρκες , δεν είναι αναγκαίο από την κορφή ως τα νυχιά να το διατυμπανίζουμε με logo της κάθε εταιρίας. Ντυθείτε επώνυμα αλλά όχι κραυγαλέα.
6. Μοτίβα - αποφύγετε τον συνδυασμό πολλών σχεδίων μαζί. Αν για παράδειγμα φοράτε κουστούμι, μπορείτε να συνδυάσετε μέχρι δυο μοτίβα. Μην συνδυάσετε κουστούμι , πουκάμισο και γραβάτα γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι καθόλου κολακευτικό. Το πιο πιθανό είναι να φαίνεται υπερβολικό.
7. Ατσαλάκωτοι - το σίδερο πρέπει να γίνει ο καλύτερος σας φίλος! Τι και αν έχετε ντυθεί συμφωνά με την τελευταία λέξη της μόδας, αν τα ρούχα σας είναι τσαλακωμένα δεν θα φανεί! ( δεν χρειάζεται να αναφέρω την καθαριότητα η όποια είναι η μισή αρχοντιά!) Άρωμα και φρεσκοπλυμένα ρούχα είναι ο συνδυασμός που αιχμαλωτίζει τις γυναίκες...
FASHION NEWS  
Είναι καιρός να ξεπεράσετε τον εθισμό σας στα skinny jeans (εφαρμοστά τζιν) !! Δεν έχει ξεπεραστεί ακόμη σαν trend αλλά βρίσκεται στην δύση του. Μιλάμε για τα παντελόνια που είναι τόσο εφαρμοστά που τα χρήματα, το κινητό & τα κλειδιά είναι είδος πολυτελείας γιατί πολύ απλά δεν χωράνε. Κλείστε τα στην ντουλάπα σας μέχρι να επιστρέψουν ξανά στην μόδα! Τα τζιν που ιδανικά θα πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας έχουν ίσια γραμμή.
Η μόδα επιτάσσει πιο κλασικές γραμμές. Θυμηθείτε τα Levis 501 original, είναι το πρώτο σχέδιο που έφτιαξε η Levis. Αξιόλογο, με ίσια γραμμή σε γοφούς και ποδιά!
Δοκιμάστε το!
H μόδα είναι άποψη και κομμάτι συνυφασμένο με το χαρακτήρα μας....
Keep Calm & Do It With Style ….
πηγη

1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετικά tips! Ψάχνω τι στυλ παντελονία θα μπορούσα να κάνω δώρο στο αγόρι μου! Θα επιλέξω τα chinos παντελόνια από εδώ https://www.notos.gr/andras/rouha/padelonia-vermoudes/chinos/? Θα ήθελα να δημοσιεύσεις και ένα άρθρο με τις μάρκες που έχεις να μας προτείνεις εσύ σε παντελόνια και παππούτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή