ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Η δική μας αργοναυτική εκστρατεία...





Ο Ηλίας ένα νέο παιδί με όραμα και νέες ιδέες πήρε την απόφαση να διεκδικήσει την πόλη του, με μοναδικό του όπλο, το μυαλό & τα χέρια του. 




Ξεκινάει λοιπόν και δημιουργεί μόνος του την Προσβάσιμη Πόλη ( την Αργώ του ), και γεμίζει την Προσβάσιμη πόλη με τις προμήθειες που θα χρειαστεί ( τις ιδέες του). 

Ανακοινώνει την υποψηφιότητα του ( το ταξίδι του ) στις 2/12/2013. 
Όμως καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να είναι μόνος και ξεκινάει ένα αγώνα να βρει τους αργοναύτες του. Ξεκινώντας με θέληση, πείσμα , και αγάπη, μιλώντας με ανθρώπους τις διπλανής πόρτα , κατάφερε μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα να βρει νέα παιδιά από την γειτονιά, που πίστεψαν στα λόγια του και στις ιδέες του, γιατί ήταν αυτά που, και οι ίδιοι θέλανε. Η προετοιμασία για το ταξίδι τους αρχίζει, και ο Ηλίας προσπαθεί να μεγαλώσει την δυναμική της ομάδας του καλώντας και άλλους νέους ανθρώπους να τον ακολουθήσουν. Μαζεύει λοιπόν την ομάδα του (όσους τελικά κατάφερε ) και τους λέει : Είμαστε στην ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΠΟΛΗ και όλοι μαζί θα κάνουμε αυτό το ταξίδι, με μοναδικό σκοπό μας, την πόλη μας τον Βόλο!!! 
Είμαστε νέοι, μορφωμένοι, κατασταλαγμένοι, έχουμε ιδέες, θέληση, πίστη, αλλά έχουμε μέσα μας, όλοι , αγάπη. Αγάπη για την πόλη που γεννηθήκαμε, που μεγαλώσαμε, που εργαστήκαμε, που κάναμε οικογένεια, που φτιάξαμε την ζωή μας. Έφτασε λοιπόν η στιγμή να προσπαθήσουμε να κάνουμε το όνειρο και τις ιδέες μας πραγματικότητα . ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ !!!
Το ταξίδι τους ξεκίνησε και η πρώτη επαφή με τον μάντη Φινέα που τους προετοίμασε για τις συμπληγάδες πέτρες ( ψηφοδέλτιο) και το περιστέρι (οι ιδέες τους) που έπρεπε να περάσει πρώτο, ήταν οι πρώτες δοκιμασίες τις ομάδας. Όμως μέσα από όλα τα εμπόδια, η Προσβάσιμη Πόλη είναι εδώ και συνεχίζει!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου