ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ένα βιβλίο... για πεινασμένους φοιτητές



“Για να μην ξαναπείς ποτέ Μαμά Πεινάω”, το πρώτο του βιβλίο το οποίο αφιερώνει στους φοιτητές που ζουν μακριά από τους γονείς τους και θέλουν να μάθουν να φτιάχνουν απλές συνταγές.
Δύσκολη η στιγμή που αποχωρίζεσαι το φαγητό της μαμάς. Η λύση όμως για τους φοιτητές έρχεται απο τον Τάσο Αντωνίου. Τον γνωρίσαμε απο το mamapeinao.gr και πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο το οποίο αφιερώνει στους φοιτητές που ζουν μακριά από τους γονείς τους και θέλουν να μάθουν να φτιάχνουν απλές συνταγές.
Ανάμεσα στις σελίδες του, θα βρούμε 91 συνταγές ιδανικές για τα πρώτα βήματα στην κουζίνα, όλες εκ των οποίων είναι λαχταριστές, γρήγορες και φυσικά οικονομικές. Από πρωτότυπα σάντουιτς μέχρι το πιο απλό παστίτσιο, κάθε συνταγή του βιβλίου απευθύνεται σε αρχάριους μάγειρες που αγαπούν το καλό φαγητό.
Επιπλέον, η έκδοση του “Για να μην ξαναπείς ποτέ Μαμά Πεινάω” κυκλοφορεί και σε high tech έκδοση και έτσι κάθε φοιτητής μπορεί να κατεβάσει δωρεάν το application του Mama Peinao από το smartphone του, να σκανάρει τον QR κωδικό που θα βρει δίπλα στην κάθε συνταγή και αυτόματα να του προβάλλεται ηλεκτρονική η λίστα του σούπερ μάρκετ που θα χρειαστεί!
Το τέλειο δώρο για τον Έλληνα φοιτητή!
Πληροφορίες: Το βιβλίο “Για να μην ξαναπείς ποτέ Μαμά Πεινάω” του Τάσου Αντωνίου κυκλοφορεί απο τις εκδόσεις Πατάκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου