ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Έξι ώρες προετοιμασία για το ραντεβού με τον... «κ. Τέλειο»


Έξι ώρες προετοιμασία για το ραντεβού με τον... «κ. Τέλειο»
Το ότι οι γυναίκες περνούν πολλές ώρες μπροστά από τον καθρέφτη και τη ντουλάπα τους, προσπαθώντας να αποφασίσουν τι θα φορέσουν, τι μακιγιάζ και τι χτένισμα θα κάνουν πριν από μια έξοδο, είναι γνωστό.

Πόσες όμως ώρες θα πιστεύατε ότι μπορούν να περάσουν, προετοιμαζόμενες για τη «μεγάλη βραδιά» με τον «κ. Τέλειο»; 
Και φυσικά, με το «μεγάλη βραδιά» εννοούμε αυτή που έχουν αποφασίσει ότι θα αφεθούν στην αγκαλιά και τα χάδια του και θα του επιτρέψουν να εισέλθει στα… ενδότερα της κρεβατοκάμαράς τους.

Σύμφωνα με μία έρευνα, που διεξήγαγε εταιρεία εσωρούχων στη Μ. Βρετανία, και την οποία δημοσίευσε η MailOnline, οι γυναίκες μπορούν να αφιερώσουν μέχρι και έξι ώρες για να ετοιμαστούν για το ραντεβού, που θα αλλάξει την πορεία μιας νέας σχέσης.

Το ένα τρίτο των γυναικών κλείνουν ραντεβού με την αισθητικό τους, για να είναι σίγουρες ότι η λάμψη δεν θα τις εγκαταλείψει εκείνη τη βραδιά. Ένα άλλο 32% επιλέγει ένα «κολακευτικό» τόνο στο δέρμα με τη βοήθεια σπρέι μαυρίσματος, ενώ το 76% των γυναικών φροντίζουν τα μαλλιά τους να είναι στιλιζαρισμένα στην εντέλεια!

Σχεδόν τα δύο τρίτα (ποσοστό 63%) επενδύουν ένα ποσό σε καινούρια, σέξι εσώρουχα και πάνω από μία στις τρεις (37%) ισχυρίζονται ότι σίγουρα δεν πρόκειται να φορέσουν κάποιο εσώρουχο, που είχαν βάλει για κάποιο προηγούμενο σύντροφο.

Η αποτρίχωση παίζει επίσης σημαντικό ρόλο, πριν από τη «μεγάλη βραδιά», με το 53% να αφήνετε στα χέρια των ειδικών.

Στην έρευνα συμμετείχαν 1.000 γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου