ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Μαγιό: Οι κορυφαίες τάσεις που θα φορεθούν το Καλοκαίρι 2014

Top trends στα μαγιό για το 2014 (44)
Το καλοκαίρι σχεδόν έφτασε και μαζί του θα ξεκινήσουν οι εξορμήσεις στην παραλία! Απαραίτητο αξεσουάρ της σεζόν φυσικά δεν είναι άλλο από το μαγιό, γι’ αυτό και ήρθε η ώρα να ενημερωθούμε για τις νέες τάσεις του φετινού καλοκαιριού, καθώς και για το ποιο είδος μαγιό κολακεύει κάθε σωματότυπο.

  • Οι τάσεις λοιπόν που κυριαρχούν την φετινή σεζόν είναι οι εξής:
- Ψηλόμεσα μαγιό της δεκαετίας του 50 και του 60, που δυστυχώς δεν μπορούν να φορεθούν από όλες τις γυναίκες. Ταιριάζουν περισσότερο σε αυτές που έχουν πολύ λεπτή μέση και πρέπει να αποφεύγονται από αυτές που δεν έχουν, διότι έχουν την τάση να τονίζουν αυτή τους την ατέλεια.
- Μαγιό pin up, σε στυλ Brigitte Bardot, με καρό σχέδιο και τελειώματα από δαντέλα.
- Μπικίνι ή ολόσωμα μαγιό με κρόσσια, που αποπνέουν ένα πιο χίπικο αέρα.
- Ολόσωμα μαγιό με έναν ώμο, καθώς και αυτά που αφήνουν εκτεθειμένη τη μέση μας τόσο στον ήλιο, όσο και στα βλέμματα. Πρόκειται για άκρως θηλυκά σχέδια μαγιό, που όμως δεν συνίστανται για την ώρα της ηλιοθεραπείας, μιας και το σημάδι που αφήνουν δεν είναι και τόσο όμορφο. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως τα ολόσωμα μαγιό που αποκαλύπτουν τη μέση είναι ιδανικά για τις γυναίκες που δεν έχουν τις σωστές ή καθόλου καμπύλες στο σημείο αυτό, διότι έχουν την τάση να τις δημιουργούν από μόνα τους.
- Κλασσικά αθλητικά μαγιό.
- Στράπλες μαγιό.
- Με top από πάνω.
Όσον αφορά το τι ταιριάζει καλύτερα σε κάθε σωματότυπο θα αναφέρουμε μερικές βασικές αρχές που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας, αλλά το καλύτερο είναι η δοκιμή του μαγιό πριν το αγοράσετε, διότι κάθε σώμα έχει και τις ιδιαιτερότητες του.
Οι γυναίκες με παραπανίσια κιλάκια μπορούν να φορέσουν μπικίνι, αλλά θα πρέπει να αποφεύγουν τα κορδονάκια στο κάτω μέρος του μαγιό. Αν πάλι θέλουν να έχουν και κορδονάκια, καλό θα είναι να προτιμήσουν τα χοντρά και όχι τα λεπτά.
Το προτιμότερο στυλ μαγιό για τις γυναίκες με μεγάλο μπούστο, είναι αυτό που έχει το κλασσικό σχήμα του στηθόδεσμου. Από την άλλη μεριά, τα στράπλες μαγιό δεν είναι απαγορευτικά για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος, το μόνο που θα πρέπει να προσέξουν είναι να έχουν σωστό κράτημα. Αντίθετα, οι γυναίκες με μικρό στήθος που θα θελήσουν να φορέσουν στράπλες, θα πρέπει να επιλέξουν κάποιο το οποίο έχει μπανέλα, κι αν είναι δυνατόν και επένδυση.
  • Πάρτε ιδέες για τα μαγιο που θα φορεθούν την φετινή σεζόν:


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου